top of page

ADVIES

Een volledig advies op maat of juist een snel advies bij je thuis. Hulp bij het hele traject rondom je nieuw te (ver)bouwen huis of juist een gedegen plan vooraf zodat je zelf alle beslissingen kunt gaan maken. Er zijn allerlei mogelijkheden voor een interieuradvies. Neem contact op en wij gaan kijken welke advies het beste aansluit bij jou wensen.

DSC_6832.jpg

Advies op maat

Volledig plan op maat

Op zoek naar verandering in je huis? Of ga je verhuizen naar een nieuwe (nog te bouwen) woning? Na een vrijblijvend intakegesprek werk ik jouw wensen uit tot een interieurontwerp. Dat kan in door middel van een 2D of 3D ontwerp. Daarnaast kom ik met plannen en adviezen over indeling, kleuren, meubels, licht, raamdecoratie, vloeren, accessoires, materialen en de overall stijl. Geheel naar jouw wensen werk ik met nieuwe en bestaande meubels en met nieuw en bestaand materiaal. Samen maken we een fijn thuis.

DSC_6857.jpg

Flitsadvies

Antwoord op al je vragen

Een concrete vraag over je interieur, maar niet direct de behoefte aan een uitgebreid interieuradvies? In het flitsadvies loop je samen met mij door de ruimtes in je huis en krijg je mondeling advies over deze ruimtes. In 1,5 tot 2 uur bespreken we al jouw interieurvragen en geef ik je advies. Mocht je na het advies nog meer wensen of vragen hebben of zou je een interieurstyling willen, dan maken we daar een vervolgafspraak voor.

DSC_6851.jpg

Strippenkaart

Advies wanneer nodig

Heb jij tijdens de verbouwing of bouw af en toe hulp nodig? En zoek jij naar een interieuradviseur die vanaf het begin betrokken is? Met de strippenkaart kun je verschillende momenten advies vragen van een uur. Van een voorbereidend gesprek om goed onderbouwd keuzes te kunnen maken tot mee naar de aannemer of leverancier, van het uitzoeken van de kleur van de vloer tot het concreet maken van het lichtplan. Net waar je op dat moment advies voor nodig hebt.

 

Contact

Bedankt voor je bericht! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page