Interieuradvies op maat - ook volledig online

Op zoek naar advies over een bepaalde ruimte? Geen idee hoe je meer sfeer krijgt in een kamer? Wil je graag wat meer kleur gebruiken, maar weet je niet hoe? Wil je graag samen nadenken over een ruimte in je huis? Of heb je een andere vraag over je interieur? Buro Flip kan je hierbij helpen.

 

Met advies voor elke willekeurige ruimte in je huis. Of het nu gaat om kleuradvies, een meubelplan, een lichtplan of een heel andere vraag. Elk advies gebeurt op maat. Tijdens een intakegesprek bespreken we de wensen en op welke gebieden je graag geadviseerd wil worden en ontvang je nadien een offerte.

Wellicht is elkaar in 'real life' ontmoeten - vanwege afstand of andere omstandigheden - geen optie. Dan is het ook mogelijk om dit advies volledig online met elkaar te doorlopen. Het intake- en adviesgesprek vinden dan via Skype of FaceTime plaats en je ontvangt per email alle adviezen in een rapport. Het blijft persoonlijk, maar wel op afstand.

Neem vrijblijvend contact op voor een intakegesprek of een concrete vraag.

Flitsadvies

Een concrete vraag over je interieur, maar niet direct de behoefte aan een uitgebreid interieuradvies? Loop je graag - met een expert - door de ruimtes in je huis rond en krijg je graag mondeling advies over deze ruimtes? Dan is een flitsadvies een uitkomst. In 1,5 tot 2 uur bespreken we - ter plekke - al jouw interieurvragen en geef ik je mondeling advies. Mocht je na het advies nog meer advies wensen, dan maken we daar ter plekke nog een afspraak over.

Neem vrijblijvend contact op voor het inplannen van een afspraak of vraag om meer info.

Online Flitsadvies

Heb je een concrete interieurvraag, maar is het lastig om fysiek met elkaar af te spreken? Dan is een Online Flitsadvies een ideale manier om jou direct advies te kunnen geven. Tijdens een FaceTime of Skype gesprek van 1à 1,5 uur bespreken we jouw vragen en geef ik je direct advies.

Neem contact op om een afspraak in te plannen en meer informatie te ontvangen of dit advies.

Kleuradvies

Kleur in je interieur. Het klinkt zo makkelijk!

 

Maar heb je het over kleur dan heb je het over smaak, trends, gevoel en boven al licht! Allemaal elementen om rekening mee te houden. En daardoor soms lastig om te overzien.

 

In een kleuradvies gaat Buro Flip uit van jullie smaken, de ligging van de ruimte(s) en verdere wensen. 

Meubelplan

Meubels en een ruimte. Het is een samenspel die niet los van elkaar te denken is. 

 

Maar hoe creeer je nu voor jezelf de sfeer die je prettig vindt? Terwijl ook rekening gehouden wordt met heel praktische zaken als opbergruimte, zitplekken en looppaden?

 

In een meubelplan geeft Buro Flip concrete plattegronden, een 3D weergave van de ruimte(s) en indien gewenst een boodschappenlijst van de nieuw aan te schaffen meubels.

Lichtplan

Verlichting. Misschien wel het moeilijkste als het gaat om je interieur. En daarom ook vaak het laatste waar je aan begint. 

 

In een lichtplan geeft Buro Flip je advies over de plaats en de mogelijke armaturen voor de ruimte(s) waarover u graag advies wilt. 

 

Daarnaast is het mogelijk om een gerichte boodschappenlijst te ontvangen.

Handen vrij

Wil je graag verbouwen of een ruimte restylen in je huis? Maar zie je het zelf helemaal niet zitten om te klussen, inkopen te doen, offertes op te vragen voor klusjesmannen en het maken van een planning? Kies dan voor een advies 'Handen vrij'. 

 

Buro Flip neemt al deze zaken van je over. Vanuit een intakegesprek en advies neemt Buro Flip het vervolg van de zaken helemaal van je over. In overleg en uitgaande van je budget wordt alles tot in de details uitgevoerd.

Verkoopstyling

Je huis verkopen is in deze tijd niet gemakkelijk. Kies voor verkoopstyling om de verkoop te stimuleren en meer kijkers te bereiken voor jouw woning.

 

Voor verkoopstyling komt Buro Flip langs voor een intakegesprek. Hierin doorlopen we de hele woning en worden notities gemaakt om een advies uit te kunnen brengen.

 

Enige dagen later ontvang je het adviesrapport. Dit rapport bestaat uit:

 

  • een plan per ruimte met bijbehorende actiepunten,

  • adviezen voor de kijkdagen en

  • informatie over eventuele huur of aanschaf van meubels en accessoires.

 

In overleg komt Buro Flip na de nodige aanpassingen helpen met eindstyling en fotografie voor de verkoop.

Please reload