O V E R  M I J

buro flip amersfoort interieur interieurstyling interieuradvies interieurontwerp modern licht interieur groen piano
Heleen de graaf buro flip interieuradvies interieurontwerp interieurstyling laptop thee piano groen licht modern interieur

M I J N 
V E R H A A L

Mijn naam is Heleen. In een paar woorden, gek op: mijn man Gerben, onze dochters Mira en Saar, struinen door een kringloop of op een rommelmarkt, verse bloemen, foto’s kijken en maken, de wereld rondreizen, de lente (en de zomer eigenlijk ook), spontane ideeën, de meest pure chocola, combi's van design & vintage, creatief bezig zijn en Italiaans eten.

Balans in huis. Het klinkt zo logisch, maar soms zo lastig te vinden. Verschil in smaak, geen eenheid in je interieur of gewoonweg niet te tijd om ermee aan de slag te gaan kan er voor zorgen dat de balans er niet is. Daar help ik je graag verder mee. 

 

Omdat ik als interieurontwerper los van bestaande winkels of merken werk, kan ik geheel op maat advies geven voor jouw huis. Ik hou erg van het hergebruiken van materialen. Dit kan bijvoorbeeld in een leuke combinatie van oude en nieuwe meubels en accessoires. Daarnaast geef ik ook advies over het gebruik van kleuren en materialen en kun je bij mij terecht voor een volledig meubel- of lichtplan.

 

Heb je interesse in een vrijblijvend intakegesprek? Of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met mij op! Ik laat zo snel mogelijk van me horen.

IN DE 
MEDIA

Schermafbeelding 2021-11-24 om 15.20.04.png

 Flair magazine

Schermafbeelding 2021-11-24 om 15.17.50.png

 Stek magazine

M I J N 
T E A M

Mascha de Graaf buro flip laptop thee interieurontwerp interieurstyling interieuradvies groen modern interieur communicatie

Dit is Mascha. Zij is binnen ons team verantwoordelijk voor de fotografie en creatieve content. Mascha heeft de studie Communication and Multimedia Design afgerond en werkt nu vanuit haar eigen onderneming genaamd Studio Cor. Door haar liefde voor interieur, kunst en creatieve concepting is ze de juiste versterking voor Buro Flip. 

L E G
C O N T A C T

Bedankt voor je bericht! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.