FOLLOW ME
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
OVER MIJ & WERKWIJZE

Mijn naam is Heleen. In een paar woorden, gek op: mijn man Gerben, onze dochters Mira en Saar, vondsten van de kringloop of rommelmarkt, de kleur roze, verse bloemen, foto’s kijken en maken, de wereld rondreizen, de lente (en de zomer eigenlijk ook), spontane ideeën, b&b’s, de meest pure chocola, woonboeken en -bladen, combi's van design & vintage, creatief bezig zijn en Italiaans eten.

Na mijn studie communicatie (concept en creatie) heb ik ruim 7 jaar in de communicatie gewerkt. In dit werk merkte ik een gemis in het bezig zijn met creativiteit en interieurs. En dus besloot ik naast mijn baan een cursus 'binnenhuisarchitectuur' te volgen.En na een korte periode Buro Flip en mijn communicatiewerk te combineren heb ik de stap genomen om mij helemaal te richten op styling en advies. 

 

Ik vind dat iedereen een fijn huis verdient. Ongeacht je budget. Ik hoop daarom ook in mijn werk jou te inspireren om met je (t)huis aan de slag te gaan. Dit kan zijn doordat ik je met een advies op gang help of je met de volledige styling help.

 

Omdat ik als interieurontwerper los van bestaande winkels of merken werk, zorgt dit ervoor dat ik geheel op maat kan adviseren. Ik hou ook erg van het hergebruiken van materialen. Dit kan bijvoorbeeld ook in het zoeken naar een leuke combinatie van oude en nieuwe meubels en accessoires. Maar ik geef ook advies over het gebruik van kleuren en materialen of een totaal meubel- en/of lichtplan.

 

Heb je interesse in een vrijblijvend intakegesprek? Of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met mij op! Ik laat zo snel mogelijk van me horen.

CONTACT

Bedankt! Je hoort zo snel mogelijk van mij!