Buro Flip project: familiehuis De Meern

November 12, 2017

 

Een hele tijd geleden werd ik uitgenodigd door Annemiek en Dennis. Samen met hun twee zoontjes wonen ze in een super gezellig hofje in De Meern. Maar de gezelligheid van de buurt misten ze nog een beetje in hun eigen woonkamer. En daarom mocht ik met hen meedenken over een ideale indeling waarin ook een mooie gashaard geplaatst ging worden. 

 

Inmiddels geniet het hele gezin al een hele tijd van hun vernieuwde woonkamer, maar tijd om even binnen te kijken. 

De belangrijkste uitgangspunten van dit interieuradvies waren de volgende punten:

- graag behoudt van een aantal meubels, zoals de bank

- hoe kunnen we de ruimte groter laten lijken? Vooral de doorgang naar de keuken is niet erg groot

- hoe passen we kleur toe zonder dat het echt overheersend is?

- waar staat de haard het mooist?

 

Een ontzettend leuk compliment dat ik hoorde toen ik de foto's kwam maken bij Annemiek was; 'we hebben een van de kleinste woningen van het hofje, maar iedereen vindt het zo ontzettend ruim lijken!' Missie geslaagd!

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FOLLOW ME
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
TAGS
Please reload

BERICHTEN

October 2, 2018

November 5, 2017

October 22, 2017

October 1, 2017

Please reload

FOTO'S
ARCHIEF
Please reload