Buro Flip project: Twee-onder-een-kap Hooglanderveen

October 11, 2018

 

Een huis dat boven ruimer was dan hun huidige huis was erg wenselijk voor Margriet en haar gezin met nog 6 mannen. Dus toen dit huis op de markt kwam was de beslissing snel genomen; ze gingen verhuizen! Voor het oude huis hadden ze destijds erg genoten van het advies van een interieurstylist, dus ook nu wilde ze graag hulp bij het inrichting van hun nieuwe woning. En omdat deze stylist niet meer werkzaam was, kreeg ik de eer om verder te werken met al een aantal mooie meubels als basis.

 

 

Vooral met de indeling van de woonkamer, de afscheiding met stalen deuren en kleuradvies heb ik mogen helpen. Het kleuradvies ging ook door naar de slaapkamers, omdat de jongens eigenlijk allemaal blauw op de wanden wilden. En om hier toch verschillende stijlen neer te zetten, heb ik geholpen met kleuradvies. 

 

Inmiddels woont het gezin met heel veel plezier in de nieuwe woning en mogen wij even binnenkijken.  

 

 

 

 

 

 

 

 

De woonkamer en keuken zagen er voor die tijd zo uit:

 

 

In de slaapkamers is ook de invloed van kleur goed te zien. Voor en na foto's wisselen elkaar af. 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FOLLOW ME
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
TAGS
Please reload

BERICHTEN

October 2, 2018

November 5, 2017

October 22, 2017

October 1, 2017

Please reload

FOTO'S
ARCHIEF
Please reload