Buro Flip project: gezinshuis in Woudenberg

October 19, 2018

Toen Corien en Dirck dit huis kochten in Woudenberg hebben ze meteen een paar rigoureuze aanpassingen gedaan aan het huis. Een mooie erker aan de voorzijde, een wand weg tussen de keuken en de woonkamer en de vloer er helemaal uit en met vloerverwarming er weer in. 

 

Voor deze grote verbouwing hadden ze helder voor ogen wat het resultaat moest worden, maar voor het interieur wilden ze graag advies. Welke vloer en raambekleding is mooi, welke kleuren op de wanden en hoe delen we de ruimte verder in? Maar ook vooral een beetje een stoere inrichting, met mooie industriele elementen. 

Corien en Dirck zijn zelf met het advies aan de slag gegaan, met dit fijne gezinshuis als resultaat:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FOLLOW ME
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
TAGS
Please reload

BERICHTEN
Please reload

FOTO'S
ARCHIEF
Please reload