Buro Flip project: tussenwoning Nijkerk

October 25, 2018

Voor Teuny en Henk waren er een aantal belangrijke punten om rekening mee te houden voor het advies. Een aantal grote meubels bleven; zoals de eettafel, het bureau in de werkplek, de bank en de fauteuils. De werkplek moest meer opgaan in het interieur. En Teuny en Henk wilden graag wat op een subtiele manier wat meer kleur in het interieur. 

 

In de eerste ontwerpen gingen we uit van een kast op maat naast en boven de werkplek. Maar de investering heeft uiteindelijk doen besluiten dit aan te passen naar een bestaande kast in combinatie met alleen vakken op maat boven het werkblad. 

 

De subtiele kleur Cromarty van Farrow and Ball geeft net wat meer diepte aan het interieur. Daarbij geven de nieuwe eetkamerstoelen, lampen boven de eettafel, vloerkleed, salontafels en accessoires een hele verandering in het interieur. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FOLLOW ME
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
TAGS
Please reload

BERICHTEN
Please reload

FOTO'S
ARCHIEF
Please reload