Buro Flip project: familiehuis dichtbij Eindhoven

October 31, 2018

Het fijne familiehuis van Renée en Stefan in de buurt van Eindhoven ging rigoureus verbouwd worden. Daarom mocht Buro Flip meedenken voor de indeling van de benedenverdieping. De basis was duidelijk, de keuken in het centraal in de ruimte, maar de vraag was hoe de rest nu het mooist ingedeeld kon worden. 

 

Met een meubelplan, kleuradvies en advies voor raambekleding en verlichting mocht Buro Flip meedenken voor deze woning. En nu de verbouwing achter de rug is en Renée, Stefan en de kinderen volop genieten van hun verbouwde huis, mogen wij even binnenkijken. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FOLLOW ME
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
TAGS
Please reload

BERICHTEN

October 2, 2018

November 5, 2017

October 22, 2017

October 1, 2017

Please reload

FOTO'S
ARCHIEF
Please reload