Buro Flip project: familiehuis dichtbij Eindhoven


Het fijne familiehuis van Renée en Stefan in de buurt van Eindhoven ging rigoureus verbouwd worden. Daarom mocht Buro Flip meedenken voor de indeling van de benedenverdieping. De basis was duidelijk, de keuken in het centraal in de ruimte, maar de vraag was hoe de rest nu het mooist ingedeeld kon worden.

Met een meubelplan, kleuradvies en advies voor raambekleding en verlichting mocht Buro Flip meedenken voor deze woning. En nu de verbouwing achter de rug is en Renée, Stefan en de kinderen volop genieten van hun verbouwde huis, mogen wij even binnenkijken.


FOLLOW ME
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
TAGS
Er zijn nog geen tags.
BERICHTEN
FOTO'S
ARCHIEF
b i g  h o l e • en zo zit er opeens een groot gat in een van de #zeecontainers