Buro Flip project: familiewoning Woudenberg

November 15, 2018

 

Toen de woning van Wout en Annet werd uitgebouwd mocht Buro Flip meedenken voor de nieuwe indeling van de woonkeuken, woonkamer en voorkamer. Door de uitbouw werd de ruimte zo anders, dat het prettig was om hier samen over na te denken. Welke kleuren, meubels en verlichting hier dan prettig zou zijn. Ook de eindstyling heeft Buro Flip hier mogen doen, tot in het kleinste kamertje. We kijken binnen in dit fijne familiehuis. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FOLLOW ME
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
TAGS
Please reload

BERICHTEN

October 2, 2018

November 5, 2017

October 22, 2017

October 1, 2017

Please reload

FOTO'S
ARCHIEF
Please reload