Buro Flip project: sfeervolle woning in Vathorst

June 14, 2019

 

Gerard en Bettie wonen al jaren heerlijk in Vathorst. Waar Bettie houdt van het zoeken en vinden van mooie dingen bij de kringloop, lopen ze toch een beetje vast in het mooie tot een geheel maken in de woonkamer en eetkamer. En omdat het na al die jaren woonplezier tijd is voor de stukadoor, een vers laagje verf en een aantal nieuwe meubelen mag Buro Flip een interieuradvies geven. 

 

Belangrijk uitgangspunt voor het interieuradvies was een goede balans in het kiezen van nieuwe meubelen naast het gebruik van bestaande meubelen. Zo was een van de grote verrassingen het hergebruiken van de grenen tv-kast. 'We hadden echt niet verwacht dat je die in het advies mee zou nemen, maar doordat hij nu meegenomen is in dezelfde kleur als de wanden, past hij helemaal in het nieuwe interieur.' 

 

De mooie, grote woning is best wat donker. Ondanks dat hebben we toch gekozen voor een aantal donkerder wanden. De kleur De Nimes van Farrow & Ball is een opvallende eyecatcher in de woning geworden. De andere wanden zijn Joas White van Farrow an Ball. En ondanks dat je snel denkt dat dit verkleinend werkt, had dit toch op de woning een heel positieve uitwerking. 'We krijgen vaak de reactie dat het veel ruimer lijkt dan voorheen. Natuurlijk is de piano eruit gegaan, maar verder zorgt de eenheid voor meer rust in de woning.' En natuurlijk een ontzettend leuk detail, Bettie en Gerard waren zo enthousiast over de nieuwe kleur, dat zelfs de toilet er even een kleine make-over mee heeft gekregen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FOLLOW ME
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
TAGS
Please reload

BERICHTEN
Please reload

FOTO'S
ARCHIEF
Please reload