Buro Flip project: hoekhuis met maatwerk

July 5, 2019

Lisanne en Tim wisten al direct toen ze dit huis kochten dat er iets aan veranderd moest worden. Een deur naar een trapkast in de woonkamer wilden ze gewoon in hun nieuwe huis niet meer. En dus mocht Buro Flip daar een mooie oplossing voor ontwerpen. Het resultaat werd de ingang naar de trapkast verplaatsen naar de gang en een op maat gemaakte kastenwand in de woonkamer er omheen. Een stalen deur maakte het plaatje compleet.

 

Verder bestond het advies uit een kleuradvies, meubelplan, lichtplan en inkoop en eindstyling. Na een verbouwperiode die ze graag heel snel vergeten genieten Tim en Lisanne nu al een tijdje van hun nieuwe woning. En wij kijken bij hen binnen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FOLLOW ME
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
TAGS
Please reload

BERICHTEN

October 2, 2018

November 5, 2017

October 22, 2017

October 1, 2017

Please reload

FOTO'S
ARCHIEF
Please reload