Buro Flip project: eerst verbouwen dan samenwonen

July 12, 2019

Voordat Janilda en Wouter gaan samenwonen in zijn ontzettend leuke huis in Scherpenzeel, besluiten ze deze eerst groots de verbouwen. De badkamer beneden naast de keuken gaat weg en er wordt boven een uitbouw gerealiseerd voor een nieuwe badkamer en grotere slaapkamer.

 

Voor de nieuwe ruimte die beneden ontstaat mag Buro Flip meedenken over de indeling, kleuradvies, lichtplan en meubelplan. Ook help ik Janilda nog een ochtend even met alle accessoires die ze al hebben samen om te kijken wat ze missen en wat ze mooi kunnen gebruiken. 

 

De opmerking vanuit het advies gesprek dat me nog zo goed bij is gebleven: 'Alleen al de schuifdeur achter de bank maakt dit hele advies het al dubbel en dwars waard! Daar waren we nooit opgekomen, maar het is zo'n uitkomst in de kleine woonkamer.' Heel leuk om zo van toegevoegde waarde te mogen zijn!

 

Nu alles af is mogen we bij hen binnenkijken...  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FOLLOW ME
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
TAGS
Please reload

BERICHTEN

October 2, 2018

November 5, 2017

October 22, 2017

October 1, 2017

Please reload

FOTO'S
ARCHIEF
Please reload